Your browser does not support SVG
Satul Sarichioi

Casa Filip din Sarichioi

Casa Filip din Sarichioi este o veche casa lipoveneasca din 1921, detinuta in prezent de Familia Filip, reconditionata si introdusa in circuitul turistic de nisa din vara anului 2019. Casa a devenit imediat un reper de arhitectura traditionala si dispune de 3 apartamente (6 dormitoare matrimoniale in total).

3

APART

12

PERSOANE

Satul Sarichioi

Pensiunea Rasvet

Pensiunea Rasvet este situata in centrul satului Sarichioi, beneficiind de parcare, piscina si sauna. Agropensiunea dispune de 4 dormitoare (2 matrimoniale si 2 twin), micul dejun tip bufet fiind inclus in tariful de cazare.

4

CAMERE

8

PERSOANE

Satul Sarichioi

Pensiunea Rustic

Pensiunea Rustic este o alta unitate de cazare de tip agropensiune, fiind localizata la iesirea din sat spre Tulcea. Aceasta dispune de 4 dormitoare si de o gradina proprie din care proprietarii isi culeg legume proaspete pentru oaspetii lor.

4

CAMERE

8

PERSOANE

Satul Sarichioi

Pensiunea „La Cupric”

Pensiunea „La Cupric” se afla pe malul Lacului Razim, beneficind de bar, piscina si un salon de evenimente. In plus, exista o bucatarie comuna, loc de joaca pentru copii, biliard si tenis de masa. Structura de cazare este formata din 2 camere duble, 2 suite si 1 apartament cu vedere la lac.

5

CAMERE & APART

18

PERSOANE

Satul Sarichioi

Rusko Lake View

Rusko Lake View se afla in portul pescaresc din Sarichioi si ofera turistilor o piscina cu terasa, precum si un lounge comun. Facilitatile includ o receptie deschisa nonstop, bucatarie comuna si wifi gratuit pe toata proprietatea. Pensiunea dispune de 8 camere (6 duble si 2 twin).

8

CAMERE

18

PERSOANE

Satul Sarichioi

Pensiunea Poarta Apelor

Pensiunea Poarta Apelor se afla si aceasta pe malul Lacului Razim, oferind turistilor un restaurant, o piscina sezoniera, o gradina si o zona de plaja privata. In plus, oaspetii au la dispozitie wifi gratuit, terasa si parcare privata. Aici mai puteti juca biliard, tenis de masa sau darts.

3

CAMERE & APART

14

PERSOANE

Satul Sarichioi

Casa Dima

Casa Dima din Sarichioi este o gospodarie traditionala cu iesire directa la Lacul Razim. Casa dispune de doua dormitoare, doua bai cu dus, o bucatarie echipata complet si o sauna. In curte exista un gratar si o terasa.

2

CAMERE & APART

4

PERSOANE

Satul Sarichioi

Casa Beluga

Casa Beluga din Sarichioi are scopul de a deveni oaza dumneavoastra de liniste si locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, optimism si buna dispozitie departe de rutina orasului.

4

CAMERE & APART

8

PERSOANE

Satul Sarichioi

Camping Zorile Albe

Zona de camping Zorile Albe se afla pe malul lacului, langa portul pescaresc din Sarichioi. Printre facilitati putem mentiona: toalete si dusuri, bucatarie cu preparate pescaresti, curent electric, parcare privata, zona de pescuit, samd.

/

CAMERE

/

PERSOANE

Satul Sabangia

Delta Royal

Delta Royal este un complex turistic format din 5 case, fiecare casa avand 2 camere duble. Complexul omologat la 4* este amplasat in mijlocul unei ferme piscicole si dispune de restaurant, salon de evenimente, barci, biciclete si sezlonguri de inchiriat.

10

CAMERE

20

PERSOANE

Satul Enisala

Enisala Safari Village

Enisala Safari Village este un alt complex turistic ce combina armonios arhitectura specifica locului, cu influente lipovenesti si otomane. Un avantaj il reprezinta privelistea catre cele doua lacuri (Razim si Babadag), dar si catre Cetatea Enisala. Veti gasi aici 5 camere single, 8 duble, 2 triple si 2 apartamente.

17

CAMERE & APART

35

PERSOANE

Satul Enisala

Casa „La Nea Lica”

Casa de vacanta „La Nea Lica” se bucura si aceasta de o priveliste frumoase si dispune de 5 camere (1 matrimoniala si 4 twin), alaturi de servicii precum bucatarie echipata complet, barbeque si foisor + parcare privata.

5

CAMERE

10

PERSOANE

Satul Enisala

AIRBNB „LA PARASCHIVA”

Casa doamnei Paraschiva este dovada vie ca si la noi se poate practica un turism rural si autentic indiferent de varsta. Casa traditionala pe care o inchiriaza pe AirBNB are o medie de 4,87* din 91 de recenzii, ospitalitatea gazdei fiind foarte laudata. Casa poate fi inchiriata de cel mult 5 persoane.

2

CAMERE

5

PERSOANE

Administrați o pensiune care lipsește de aici sau sunteți în curs de a deschide una? Trimiteți-ne un mesaj și o vom adăuga imediat gratuit!

Translate »