Your browser does not support SVG
Satul Zebil

Restaurant „La Tauc”

Restaurantul „La Tauc” se afla pe drumul ce leaga localitatea Zebil de Babadag si se bucura de o priveliste foarte frumoasa, terasa fiind amplasata pe un canal ce face legatura cu Balta Zebil. Restaurantul este renumit pentru borsul de peste, insa si alte preparate pescaresti fac deliciul oricarui trecator.

Satul Sarichioi

Taverna „Le GaFish”

Taverna „Le GaFish” este locul in care papilele gustative ajung in rai gratie talentului lui Gabi, proprietarul acestei taverne. In weekenduri mai ales, micuta taverna de pe malul Lacului Razim devine neincapatoare, multi gurmanzi sosind aici in special datorita pestelui prospat prajit pe plita incinsa la foc de lemne.

Satul Sarichioi

Pizzeria „La Vitea”

Pizzeria „La Vitea” este o varianta ideala pentru cei satui de peste sau pentru copiii dornici de o pizza foarte buna. Nu putini sunt cei care vin de la Tulcea sau de prin alte zone din judet special pentru „o pizza con tutto”. De curand, in restaurant a aparut si o vitrina cu prajituri.

Agrement

Plimbare cu catamaranul pe Razim

Gabi, proprietarul Tavernei „Le GaFish”, organizeaza si plimbari cu catamaranul pe Lacul Razim, avand astfel ocazia de a admira Insula Popina si Cetatea Enisala dintr-o perspectiva inedita. Aceasta plimbare se poate realiza doar dimineata, in conditii meteorologice favorabile (vant absent sau cel mult domol).

Agrement

Plimbare cu lotca pe Razim

Alex si Cosmin, membrii trupei Folk Ruskyi Ritm din Sarichioi, organizeaza si ei plimbari pe Lacul Razim, insa intr-o lotca traditionala lipoveneasca purtata de vela, bucurandu-va astfel de o experienta cu adevarat autentica. In aceasta situatie, este nevoie de putin vant ca plimbarea sa se poata realiza.

Agrement

Plimbare cu corsarul prin delta

Crescut pe malul Lacului Razelm, Tit Timofei este un pescar autorizat care cunoaște Delta ca în palmă. El vă oferă plimbări cu barca pe trasee la alegere, personalizate în funcție de numărul de persoane și durată. Capacitatea bărcii de tip Corsar este de 12 persoane, iar rezervările se fac telefonic sau pe Facebook.

Agrement

Jeep safari intr-o masina de epoca

Tot Gabi se poate mandri si cu o masina de epoca decapotabila, marca UAZ469b, o productie ruseasca din anul 1973. Si nu o tine doar pentru el, ci organizeaza plimbari pe coclaurile si prin padurile din imprejurimi. Fiindca veti ajunge prin Padurea Enisala si in punctul de belvedere numit „La Releu”, recomandam ca aceasta plimbare sa se intample seara, la apus.

Administrați un restaurant sau o afacere de agrement care lipsește de aici? Trimiteți-ne un mesaj și o vom adăuga imediat gratuit!

Translate »