Your browser does not support SVG

LOCALIZARE

Comuna Sarichioi este situata in centrul Judetului Tulcea, la egala distanta fata de extremitatile de sud (judetul Constanta), de nord (Ucraina), de est (Marea Neagra) si de vest (judetul Braila).

Repere

Tulcea 30 Km
Braila 97 Km
Galati 110 Km
Constanta 114 Km
Bucuresti 277 Km

INDICATII

Arrive

By Car

via Bucuresti: va recomandam ca prima optiune A2 pana la Constanta, A4 pana la Ovidiu, E87 pana la Babadag, dupa care DJ223A pana la Sarichioi. Lungimea acestui itinerariu are 322 km. A doua optiune este A2 pana la Drajna, dupa care DN pe traseul Slobozia – Harsova (pod) – Nicolae Balcescu – Zebil – Sarichioi. Lungimea acestei optiuni e de 277 km.

via Braila/Galati: va recomandam bacul de la Braila cu transfer in localitatea Smardan (jud.Tulcea), dupa care traseul DN22 Macin – Cerna – Horia. Inainte de Izvoarele se face dreapta pe DJ229 care urmeaza ruta Nicolae Balcescu – Mihai Bravu – Zebil – Sarichioi.

Arrive

By Train

Comuna Sarichioi nu este conectata la reteaua feroviara, insa cea mai apropiata gara se gaseste in orasul Babadag (19 km via Enisala). De aici puteti lua un taxi sau un microbuz. Fiindca tot sistemul public de transport din RO este deficitar, va recomandam sa discutati mai bine cu administratorii unitatilor de cazare pentru a va asigura un transfer privat.

Arrive

By Plane

Aeroportul „Mihail Kogalniceanu” din Constanta se afla la 88 km sud de resedinta Sarichioi. O perspectiva interesanta pentru dezvoltarea comunei noastre este Aeroportul Tulcea, localizat la doar 25 km nord. Totusi, cel putin deocamdata, varianta cea mai ofertanta este Aeroportul International „Henri Coanda” din Bucuresti (Otopeni).

Translate »